Hotel Mini Chisinau

str. Poamei 17

 

Hotelul Mini ”Chisinau” este aplasat intr-un spatiu privat cu o gradina frumoasa, o mica piscina pe interior, sauna, camera cu billiar si 8 camere de hotel - fiecare avand stilul sau, formand o atmosfera placuta si senzatie de intimitate si comfort.

Situat in sectorul ”Botanica”, in vecinatatea unui Departament de Politie (200m) a acestui sector, hotelul nostru se afla la doar 10 min distanta cu transport, atat de la Aeroportul Chisinau, cat si spre Centrul orasului. Noi compensam oaspetilor nostri cheltuielile de transport (100 lei) de la Aeroport la Hotel.

Hotelul nostru este potrivit pentru cei ce călătoresc in scopuri e de afaceri și pentru cei care doresc sa ia o pauza,în orașul său natal fugind de rutina de zi cu zi, pentru cei care doresc să-și extinda cunostintele, să facă noi prieteni.

CAMERA SINGLE  27 EURO

 SERVICII SI FACILITATILE: Pat standart. Camera de baie cu accesorii de toaleta necesare. TV satelit. Telefon. Frigider. Micul dejun este inclus in pret. Wi-Fi gratuit in camere. Pe fiecare etaj este camera pentru calcat. Dupa cerintele Dvs putem sa va oferim uscator de par si fierbator puntru apa.

Dimensiuni camera: 16m

Dimensiuni pat: standart.

Camera single comfort 34 EURO

Sunt camere luminoase și spațioase, dotate cu un pat dublu, o zonă de lucru și o baie personală.

Servicii și facilități: TV prin satelit, un birou, încălzire, condiționer, frigider, dulap, uscător de haine, uscător de păr, telefon, articole de toaletă.

Wi-Fi gratuit în toate camerele.

Dimensiunea camerei: 20 m²

Dimensiune pat: 1 pat dublu mare

CAMERA LUX 40 EURO

Cameră de zi cu o canapea și TV prin satelit, un dormitor cu un pat dublu, o zonă de lucru și o baie personală.

Servicii și facilități: TV prin satelit, un birou de lucru, zona de odihnă, încălzire, condiționer, frigider, dulap, uscător de haine, uscător de păr, telefon, articole de toaletă.

Wi-Fi gratuit în toate camerele.

Dimensiunea camerei: 26 m²

Dimensiune pat: 1 pat dublu mare

CAMERA LUX COMFORT 50 EURO

Cameră de zi cu o canapea, fotolii și TV prin satelit, un dormitor cu un pat dublu, o zonă de lucru și o baie personală.

Servicii și facilități: TV prin satelit, un birou de lucru, zona de odihnă, birou, încălzire, condiționer, frigider, dulap, uscător de haine, uscător de păr, telefon, articole de toaletă .

Wi-Fi gratuit în toate camerele.

Dimensiunea camerei: 26 m²

Dimensiune pat: 1 pat dublu mare

CONTACTE

STR. POAMEI 17,

CHISINAU MD 2062,

TEL:+373 22 530053;

TEL:+373 788 80 444;

FAX: +373 22 550031

E-MAIL: MINICHISINAU@GMAIL.COM

 

INFORMAȚII DE CĂLĂTORIE

 

Aeroport De la aeroport pina la hotelul mini Chisinau 8 km Taxi ~ 100 MDL

 

Gara Feroviară De la gara feroviara pina la hotelul mini Chisinau 12 km Taxi ~ 35 MDL

 

De la Hotelul Mini Chisinau pina in centrul orasului Taxi – 35 MDL De la Hotelul Mini Chisinau pina la strada Cuza Voda – 400m De la Hotel Mini Chisinau pina la bulevardul Dacia – 800m Transport de la strada Cuza Voda pina in centrul orasului microbus nr. 113, 119 – 3 MDL ; autobus nr. 19 – 3 MDL

Up